Et penselstrøg foran

B&J Maling

Når du handler hos Beck & Jørgensen A/S, får du professionel kvalitet og service fra en danskejet virksomhed, der sætter miljøet i fokus. Vi ved, hvad der er værd at vide om professionelt malearbejde.

Og fra det første penselstrøg til det færdige resultat gør vi en afgørende forskel i dit arbejde – som vi har gjort siden vores start i 1892.

I dag står Beck & Jørgensen A/S som en moderne virksomhed, der dels servicerer professionelle malermestre fra vores Kundecentre og dels sælger kvalitetsmaling til private gennem Beck & Jørgensen forhandlere.

Hvis du ønsker at se deres fulde udvalg og læse mere omkmring B&J kan du læse mere her.

Miljø – en del af arbejdet

Hos B & J er miljø mere end cirkulærer, bekendtgørelser og lovgivning.

At arbejde med maling er at arbejde med miljø. Derfor er det naturligt, at Beck & Jørgensen A/S har en nøje formuleret miljøpolitik og -målsætning. Vi tilstræber åbenhed i alle miljøspørgsmål, og vi udfører vores arbejde efter EU’s kriterier for miljømærket ”Blomsten”, hvor det er muligt under hensyntagen til kvalitets- og råvareforhold. Beck & Jørgensen A/S, altid et skridt foran, når det gælder miljøet.

Varianter

B&J Loftmaling 3
Lugtsvag maling til lofter og overvægge der skal fremstå med helmat finish. B&J 3 opfylder kravene til EU Miljømærket ”Blomsten”.
9 ltr. kr. 425,-
Pari-Dan 50
1 ltr. kr. 225,-
B3 Træbeskyttelse Vandig
5 ltr. kr. 495,-
Cover-It vinduesmaling
1 ltr. kr. 225,-