Vi tilbyder

Køb dit maling her

Jeg har et bredt sortiment af maling. Hvis du står og skal male dit sommerhus, dagligstue eller noget andet – har jeg den maling du skal bruge!

Du er velkommen til at komme forbi og undersøge vores udvalg nærmere, og få en uforpligtende snak og vejledning om dit projekt.

Kvalitet

Som med alt andet her i livet, så får man hvad man betaler for. Det samme gælder selvfølgelig når man køber maling.

Men ofte er prisen for ordentlig kvalitetsmaling skræmmende høj – specielt når man sammenligner priserne med de billigste tilbudsmalinger i div. varehuse og byggemarkeder.

HOS OS FÅR DU KVALITET TIL LAVPRIS

Malerudstyr

Pensler, og maler ruller er blot nogle af de ting som jeg kan tilbyde i butikken. Du er også velkommen til at komme forbi hvis du mangler rådgivning til et givent maler projekt.
Kort sagt…. Jeg har det du skal bruge fra start til slutning til dine projekter.

“Grøn” maling i alle farver

Gør-det-selv-folket har nu fået lettere ved at vælge en loft- eller vægmaling, der med garanti er uden farlige stoffer, og som samtidig er fremstillet på en måde, der i alle faser tager et maksimalt hensyn til miljøet.

Beck & Jørgensens loft- og vægmalinger med “Blomsten” tilbydes i flere tusinde farvetoninger. Malingernes MAL-kode, som er et mål for sundhedsrisikoen, er den lavest tænkelige, nemlig 00-1.